Stroller Untuk Dijual/ Stroller For Sale: Mothercare Jive (SOLD)

PhotobucketPhotobucket
Haaaa sudah dibooked. Dua buah stroller ini telah di booked oleh En Azlan dari Bangi. Salah satunya dari expatriate Arab (baru dapat semalam nie). Kedua-duanya berada di dalam keadaan yang amat2 perlu dicuci dulu. Bila dah basuh saya letakkan pic yg baru... hehehe stroller ni mmg di antara yang terbaekkkk!!!
Harga RM- satu tetapi
Encik Azlan ambil dua dan dah sign up follower jadi saya jual dengan harga RM- untuk kedua-duanya sekali...
SOLD TO EN AZLAN



8 comments:

  1. klau encik Azlan x jd amik..inform saya pleaseeeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  2. Mummy, InsyaAllah hari sabtu ni dapat resultnya sebab pada hari itulah En Azlan akan datang untuk mengambilnya...

    ReplyDelete
  3. stroller ni nampak amat basic je kenapa populer sgt ye? sbb harga, jenama atau kualiti?

    ReplyDelete
  4. Pendapat peribadi saya: Sebab kualiti, mudah, ringan, jimat space dan senang naik turun eskalator... hehehe takde kena mengena dengan harga ataupun jenama. Tapi kalau beli baru, saya pun tak mampu hehehe

    ReplyDelete
  5. sebab kualiti dan yg paling penting ringan&mudah nk lipat...

    ReplyDelete
  6. x pernah pakai..tp ader srg kawan pakai..time outing senang giler nmpk dia handle stroller ni..x mcm kita nih..terkial sana sini..hehehe

    ReplyDelete
  7. ha ah! memang best manuever nyer.. mudah..

    ReplyDelete